dinsdag 21 april 2009

Ik ben verhuisd!

Hoi allemaal,

Ik ben Fico. Ik ben een Bracco Italiano en ben geboren op 31 augustus 2008 in Oeselgem (Belgie), bij kennel Di Cacciola. Ik ben nu dus ruim 7 maanden oud, en dat is oud genoeg om een eigen plekje op het web te hebben vind ik zelf!

Ik woon sinds april 2009 bij Chantalle en Jan in Herpen (Brabant, bij Oss). Chantalle heeft een trimsalon, dat vind ik als rasechte Italiaan belangrijk, want dan krijgt mijn vacht tenminste veel aandacht. Al valt er niet zoveel aan te doen zegt ze.

Aangezien ik in mijn eerste levensmaanden nog niet zoveel had meegemaakt, zijn Chantalle en Jan druk bezig om mij met allerlei nieuwe dingen in aanraking te laten komen. Socialiseren noemen ze dat. Nou ik vind het soms niks sociaals hebben, want ik moet soms best enge dingen doen. Zoals naar de dierenarts, bah wat vind ik dat niet leuk zeg! Ik moet sowieso erg wennen aan mensen. Kijk mijn baasjes vind ik superleuk, maar dat wil toch niet zeggen dat ik iedereen leuk moet vinden? Nou ja, als je ze beter leert kennen zijn die andere mensen ook niet zo eng, maar toch, voorlopig blijf ik op mijn hoede hoor!

Gelukkig wonen er nog twee honden in huis, twee flatcoated retrievers. Het meisje heet Nalla, die is af en toe een beetje een knorrepot als ik met haar wil spelen, maar ze is wel heel erg lief. En Mellow is een jongen die erg stoer is, zo wil ik later ook wel worden. Hij is veel stoerder dan ik, dus ik luister gewoon goed naar wat hij wil, dan komt het vast goed. Hij wil gelukkig wel met mij spelen!
Ik hou jullie zo af en toe op de hoogte over mijn wel en wee in Herpen, dus kom gerust nog eens terug!

















Geen opmerkingen:

Een reactie posten