maandag 17 augustus 2009

Wat is dat nou?

Vanmorgen hadden we geritsel in de Hosta...Pippi, de logé-flatcoat, sprong bijna met 4 poten tegelijk in de plant om er achteraan te gaan (oke, ik geef het toe, ik liep nog een beetje te slapen denk ik)...nou en wat er toen uit de Hosta kwam gerend, je raadt het nooit!!!

Een KIP!

Zomaar, bij ons in de voortuin! Het is nog een jong beestje, maar hij of zij zag er niet zo florissant uit. En ze (voor het gemak) was erg bang natuurlijk. Kroop weg onder de Vuurdoorn, dus dat was haar veilige plekje. Toen Jan thuis kwam heeft hij het kipje onder de Vuurdoorn vandaan gehaald, en bij ons in het kippenhok gezet. Met veel twijfel, want tsja voor hetzelfde geld heeft het beestje allerlei engs onder de leden...euhh vleugels. Maar ja, de knoop werd doorgehakt door de dierenambulance, die geen tijd hadden om het kipje op te halen. Ze zijn zwaar onderbemand wegens de vakantie. Nou en omdat ze daar nu toch al in de ren zat, hebben Chantalle en Jan besloten dat ze toch een kans krijgt bij ons! Dus nu zijn er weer drie kippies om op af te stuiven, jippie!


Kijk dit is haar, ze ziet er niet zo mooi uit dus, maar wie weet knapt ze wel op.


Ze eet als een bouwvakker in ieder geval, maar daarbij tsjilpt ze als een huismus. Da's best een rare combinatie. Ze is gewoon op stok gegaan vanavond, als of ze hier jaren woont...wordt vervolgd!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten